Tuinschermen kopen?


Tuinschermen van dé Schuttingensite!

Op onze site vindt u vele houten tuinschermen. U zoekt een houten tuinscherm om uw tuin af te schermen? Wij hebben veel tuinschermen op voorraad dus wij kunnen snel leveren. Ook kunnen wij een tuinscherm met maatwerk leveren. Een tuinscherm vindt u bij ons in alles soorten en maten, kleuren en tuinscherm prijzen. Onze houten tuinschermen zijn er in gewoon hout, maar ook een hardhout tuinscherm is mogelijk. Heeft u ergens een tuinscherm gezien en hij staat niet in de shop? Bel dan even want wij kunnen bijna alle tuinschermen leveren dus de kans is groot dat wij uw droom tuinscherm toch hebben.

Tuinscherm plaatsen

Indien u wilt is het mogelijk om tuinschermen bij u te plaatsen. In de meeste gevallen zorgt dit voor een meerprijs, dus neem eerst contact op met onze adviseurs. Afhankelijk van de tuinscherm ordergrootte is er een korting mogelijk. Informeer dus van tevoren tegen welke prijzen wij onze tuinschermen kunnen leveren. Indien u wilt is er ook maatwerk mogelijk. Onze houten tuinschermen zorgen in ieder geval dat u plezier kunt hebben in uw afgeschermde Tuinschermtuin!
Tuinscherm bekijkenTuinschermen

Momenteel staan nog niet alle houten tuinschermen online, maar hieraan wordt hard gewerkt. Echter kunnen wij veel meer tuinschermen leveren dan dat u hier op de site ziet. Kunt u uw tuinscherm niet vinden op onze site bel dan even met onze adviseurs. Ook als het om tuinschermen met maatwerk gaat.

 

Bekijk ons aanbod tuinschermen >>