Meerwaarde voor uw huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Goed gevoel van vrijheid in uw tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Sterk, fraai en één geheel met uw tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen die in de onderstaande vragen niet voorkomen? Geen probleem, neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van de schuttingensite.

Wat is het voordeel van composiet ten opzichte van hout?

Composiet is vrijwel onderhoudsvrij. Composiet is vervaardigd uit kunststof dat is vermengd met houtstof, door deze samenstelling is het materiaal goed bestand is tegen invloeden van buitenaf. Alle materialen in het composiet zijn gerecycled.

Hoe moeten de schuttingen worden gemonteerd?

De schuttingen moeten tussen een 2 schuttingpalen worden geplaatst. Deze palen moeten in de grond worden gegraven en verankerd. Door de palen goed te verankeren in de grond, heeft u optimaal plezier van uw schutting.

Hoe kunnen schuttingen worden samengesteld?

Schuttingen kunnen op vele manieren worden samengesteld, denk hierbij bijvoorbeeld aan een halfhoog paneel met een hoog paneel. Hierdoor zijn de schuttingen in vrijwel iedere situatie te gebruiken.

Waarom zou ik een schutting in mijn tuin willen?

Een schutting beschermd uw privacy op en top. Verder zorgen ze dat u niet in de wind zit, waardoor u ook op de dagen met veel wind kunt genieten van het buitenleven. De schuttingen zijn transparant en gesloten verkrijgbaar.

Hoeveel palen heb ik nodig?

Het aantal palen in de schutting is volledig afhankelijk van de lengte, de manier van monteren en het aantal panelen. In de meeste gevallen is het aantal palen, het aantal benodigde schermen + 1. In het geval u de schutting aan één zijde tegen een muur plaatst, kunt u deze zijde van de schutting aan deze muur bevestigen. Hierdoor heeft u een paal minder nodig.

Offerte aanvraag

 • Zoek de schutting
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van schuttingensite

 • Complete
  schutting
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding